Klik for at komme til forsiden for Syddansk Smerteklinik som omhandler speciallægeerklæringer, smertelæger, chokbølgebehandlinger og meget andet på Smerteklinikken i Haderslev.
Du er her:  Smerteklinikken

Syddansk Smerteklinik i Haderslev

 

Smerter er et advarselstegn og kan have mange årsager. Det er derfor vigtigt, via
egen læge, at først få afklaret hvad årsagen til smerten er.
 
På smerteklinikken arbejder vi med smertelindring og bestræber os i vores klinik at yde førsteklasses smertebehandlinger på højt international niveau. Vi deltager på int. kongresser og kurser hvert år.
 
Behandlingen på smerteklinikken er som regel gratis for dig.
 
Vi er godkendt af Sygesikringen, Sygesikringen Danmark og flere private sundhedsforsikringer.
 
Vores smerteklinik i Haderslev
Vores smerteklinik er bemandet med speciallæge i smertebehandling, sygeplejersker/akupunktør og sekretær. 
 
 

Du har to muligheder for at få hjælp i SmerteklinikKEN

 

1. Du henvender dig til os via din egen læge. En henvisning til en smerteklinik udløser behandlinger som betales af den offentlige sygesikring. Behandlingen består i akupunktur og/eller blokader, TENS og evt. medicinsk justering. Egen læge orienteres efter første konsultation om diagnosen og behandlingsplan.

 

2. Du henvender dig direkte til os. Det betyder at du eller din forsikring må betale for behandlingen. Den første konsultation består af en samtale, undersøgelse og en første behandling. Behandlingerne består i akupunktur, blokade, TENS, medicinsk behandling, ultralyd chokbølge-behandling (ESWT) og lokalbehandling med Lidocain og Capsaicin. Vi formidler kontakter til behandling med Radiofrequency Therapy og Spinal Cord Stimulation. Prislisten kan fås ved henvendelse.

 

Syddansk Smerteklinik - Jomfrustien 22a 1.th. 6100 Haderslev - T: 41 66 50 30 - ssh@novaxbrugere.dk